fbpx
Scroll Top
Skab en succesfuld event for din radiokanal

I denne session vil Marika Hakesberg, tidligere redaktionsleder for P3 Musik & Event, producent og nuværende chef for Musik & Underholdning i Tivoli, dele sin ekspertise inden for skabelse af stærke events for brands og radiokanaler. 

Med sin baggrund i at have stået bag succesfulde begivenheder som P3 Guld, P6 Beat Rocker og Den Nye Stil Live, vil Marika guide deltagerne gennem de afgørende trin i planlægning og eksekvering af musikalske begivenheder, der skiller sig ud og engagerer brugerne på tværs af platforme. 

Få blandt andet svar på: Hvordan sikrer man det bedste udgangspunkt for sit event? Hvordan sammensætter man et spændende og varieret musikalsk line-up, der kan mere end en ren koncert? Hvad skal man være opmærksom på i organiseringen, udviklingen, udførelsen og markedsføringen før, under og efter begivenheden? 

Deltagerne vil få indblik i Marikas erfaringer og bedste praksis for at skabe mindeværdige events, der både tiltaler publikum, brugerne på platformene og skaber værdi for brands og radiokanaler.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her