Hvordan håndterer du digital chikane?
Qasam Ijaz (DR)
Søren Bygbjerg (DR)
Kathrine Abrahamsen (DR)

Alt for mange værter får grænseoverskridende beskeder, på sms’en og i kommentarspor og i indbakken på sociale medier. Beskederne spænder fra kritiske holdningstilkendegivelser, over svinere til deciderede trusler og stalking. Alene på P3 har 1/4 af medarbejdere oplever digital chikane. Og det er især kvinderne, det går ud over. Alle har forstået, at tonen kan være grænseoverskridende, chikanerende og grov på SoMe, men der er mennesker som bliver ramt på deres følelser og deres hverdag – derfor har vi brug for at handle. 

Alle har et ansvar for den kulturændring det kræver, at få vendt skuden og sagt fra overfor den uacceptable måde vi taler til og om hinanden. Hvad kan du gøre hvis du bliver udsat for digital chikane? Og hvad kan din redaktion og arbejdsplads gøre? Mød P3-vært Kathrine Abrahamsen , der har været udsat for digital chikane, hør hvad P3-chef Søren Bygbjerg gør for at tage kampen op med hadtale mod hans værter, og få anbefalinger fra Danmarks første digitale chikane-officer, Qasam Ijaz, fra DR.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her