Velkommen i mit feed! Mød fire unge mediebrugere.
Aslak Gottlieb

Unge er storforbrugere af nyheder, men lægger ikke megen vægt på om historierne er produceret af journalister eller andre, og heller ikke om de kommer fra danske kilder. På samme måde er unges  forståelse af hvilke nyheder, der er vigtige helt anderledes end de ældre mediebrugere. For dem spiller især sociale medier en altafgørende rolle, når de orienterer sig om hvorvidt verden stadig står. 

Ikke overraskende har de gamle medier svært ved at nå de unge mediebrugere med nyheder. For at lære om de unges syn på nyheder, har vi inviteret fire unge nyhedsbrugere på scenen til at fortælle os, hvorfor de gerne vil have journalistiske nyheder med i deres feed, hvilke og hvordan. Eller sat på spidsen: Hvordan får de gamle medier adgang til de unges feed, hvor rigtig meget indhold bliver produceret peer-to-peer?

Aslak Gottlieb er ordstyrer. Han er specialkonsulent for Mediernes Forsknings- og Innovationscenter på SDU og har gennem de sidste 15 år beskæftiget sig indgående med børn og unges nyhedsvaner.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her