Lad os være ambitiøse med debatterne
Kurt Strand

Tak fordi I ville være med; jeg er sikker på, at debatten fortsætter ude omkring ved kaffebordene og på sociale medier…”. Cirka sådan lyder den gængse afslutning på mange debatter, hvor nogle velformulerede debattører – jo mere uenige, jo bedre – har udfyldt den afsatte tid. Lidt uforløst, måske fordi tiden løb, måske på grund af et skævt match eller måske fordi der ikke rigtig var en plan og et mål. Og ikke sjældent fordi fronterne blev trukket skarpere op, end der egentlig var grundlag for.

Men det kan være anderledes, og på denne session får du præsenteret en række værktøjer, som kan skærpe fokus og sikre et mere håndfast resultatet af debatter. Den traditionelle tankegang hvor uenighed og konflikt ofte er et mål i sig selv, bliver udfordret, skruet på og diskuteret. Sessionen består af tre forløb med oplæg, workshop og diskussion.

Mød Kurt Strand, som har mere end 35 års erfaring med radio- og tv-debatter. I 2021-22 har han som fellow ved Constructive Institute i Aarhus arbejdet nye debatformater og værktøjer, ligesom han udbyder kurser og laver coaching for radio- og podcastværter.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her