Fra podcast til film
Dorthe Riis Lauridsen (Apple Tree Productions)
Tea Lindeburg

Dramaserien Equinox blev født som en podcast og dannede siden grundlag for Netflix serien af samme navn. Og både som podcast og tv-serie med bragende modtagelse. Equinox var med til at åbne branchens øjne for at podcastfortællinger kan være en del af fødekæden for historier til tv-serier og film. Hvordan omsætter man ren lyd til billede og lyd? Hvad er forskellen på de to formater? Og hvordan kan man se om en historie har potentialet til også at blive til billeder og hvordan trænger man igennem til de store streamningplatforme med sin ide?

Mød kvinderne bag Equinox: instruktur og manuskripforfatter Tea Lindeburg og producer Dorthe Riis Lauridsen, Apple Tree Productions.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her