GoLittle PLAY – kend de yngste lyttere
Morten Resen (GoLittle)

I 2021 lancerede den tidligere radio- og tv-vært, Morten Resen, en storstilet satsning på at revolutionere lyd til børn – med et meget lille team, få penge i ryggen og en målsætning om at lave “Verdens bedste lyd til børn”. I dag producerer og udgiver GoLittle PLAY 10 helt nye originale danske podcast-episoder – hver uge. Lige fra nyskrevet børnefiktion, nyheder, et ugentligt fodboldshow, morgenvækning, true crime, nørdet viden om dyr og naturvidenskab til godnathistorier. 

Alt sammen med masser af musik, lydeffekter, dramaturgi og højere production value end i mange podcasts til voksne. Og tusindvis af børn lytter med.

Hør Morten Resen fortælle om udfordringerne med at producere flere end 500 podcast-episoder om året på et minimalt budget – og få værdifuld indsigt i børns meget selektive lyttevaner.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her