Jeg-fortællerens indtog
Dorte Palle (Rakkerpak)
Tor Arnbjørn (Rakkerpak)

Podcasts med den personlige jeg-fortæller rydder hitlisterne hver gang de dukker op. Mors afskedsbrev gjorde podcasten mainstream. Generationen ryddede alle prishylderne. Mesterværker som Nattens Dronning og Et langsomt Mord baglyttes i årevis. Hvad har de her fortællinger til fælles? De er ofte lavet af debutanter, der fortæller deres hovedstolshistorie. 

Og så har de en stærk personlig fortæller i centrum. 

Og det bedste er, at vi alle går rundt med sådan en fortælling indeni, der kan blive til en podcast, hvis vi arbejder med de rigtige dramaturgiske virkemidler. Tor Arnbjørn og Dorte Palle spiller stærke eksempler – både fra Danmark og udlandet – på podcasts, der er båret frem af et personligt JEG. Og giver tips og tricks fra håndværkskassen til, hvordan man arbejder med denne type fortællinger, så de både rammer ind i aktualitetsstrømmen og bliver stedsegrønne fortællinger, der kan lyttes i mange år. 

Tor Arnbjørn og Dorte Palle er grundlæggere af Nordic Podcast Academy og ejere af produktionsselskabet Rakkerpak Productions. De har begge en lang DR karriere bag sig og er forfattere af Podcastbogen.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her