Podcast som forretning
Aske Kammer (Roskilde Universitet) Thomas Spejlborg Sejersen (DMJX)

Der kommer flere og flere podcasts, flere og flere podcast-lyttere, og lytterne lytter mere og mere. Alligevel er det kun de færreste podcast, som er økonomisk bæredygtige.

Denne session præsenterer state-of-the-art af den danske og internationale forskning i podcast som forretning. Og det er nødvendigt – for mens alle tilsyneladende har en podcast, er den systematiske viden om podcast-markedet og dets forretningsmodeller fortsat ganske begrænset.

Sessionen afholdes af Aske Krammer, Roskilde Universitet og Thomas Spejlborg Sejersen, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. De har, som nogle af de eneste i Danmark, har forsket i den forretningsmæssige dimension af podcasting.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her