Lort, nyheder og geniale galakser – nyt indhold til børn
Rebecca Bach-Lauritsen (Filt CPH) Anna Svensmark (Lort) Mette Hovmand-Stilling (Talk Town KIDS) Maria Bruun-Schmidt

Efter at være forsvundet i mange år fra flow radio, er der nu masser af lydindhold til børn. Der bliver eksperimentet og afprøvet nye formater og i denne session kan du møde tre af producenterne bag noget af det mest succesfulde indhold. Hvilke tanker gør de sig, når de producerer lydhistorier til de mindste? Kan det gøres uden levende billeder? Hvad holder børnene fanget og hvordan tilrettelægger de indholdet så børnene gerne vil høre mere.

Mød Anna Svensmark Møller, der er priset for podcasten Lort, og som sammen med chefredaktør på Talk Town KIDS, Mette Hovmand-Stilling, blandt meget andet også har produceret Geniale Galakser samt Rebecca Bach-Lauritsen, redaktionschef på Filt CPH, der laver en gratis nyhedspodcast for JP/Politikens børneavis.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her