Flow og teasing
Lasse Roldkjær (DR)

Radioen har i dag større konkurrence end nogensinde før. Lytterne har fået flere tilbud og lettere opfyldelse af deres behov for musik og underholdning end tidligere. Så hvad skal du prioritere udover et godt indhold i din morgenflade eller dit flowprogram ud på eftermiddagen og hvordan skal du eksekvere. Lasse Roldkjær har en Master i Professionel Kommunikation. 

Han arbejdet som programchef for Nova, The Voice, Radio 2, Sky Radio og har i de sidste 8 år været involveret i Mix Megapol i Sverige, som i dag er større end svensk P3. Efterfølgende har han i Danmark været redaktør for P5, P6 Beat, P7 Mix, P8 Jazz og P3. På sessionen vil du få tips, tricks og inspiration til, hvordan du optimerer dit flow og holder på lytterne.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her