Are you talking to me?
Lars Daneskov

Direkte radio er det mest fantastiske i verden. Selv på en tynd dag, skal du kunne lave fed radio, for det skal ikke gå ud over lytterne, at du har sovet dårligt om natten, eller at der ikke kommer noget spændende fra Ritzau.

Lars Daneskov er i dag blandt andet forfatter og han har som radiovært, konsulent og senest P4-redaktør præget det danske radiolandskab. På Audiodays vil han give inspiration til hvordan man skaber det perfekte samspil mellem to værter i studiet. Dobbeltværtsskab må aldrig blive dovenskab eller gammel vane og lytterne skal kunne mærke, at I er der for dem og ikke for jeres egen skyld. Ligesom at Lars Daneskov vil vise hvordan I giver plads til forskellighederne og hvordan man bruger det som benzin, at man kun kan forberede sig på en del, før man går i studiet, men ikke på alt og derfor skal være klar til at sadle om eller reagere på det uventede.

Foto @ Lea Meilandt

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her