Sangskriver live – med Nicklas Sahl
Jonas Gülstorff (DR)
Nicklas Sahl

Hver søndag skriver P3 vært Jonas Gülstorff – sammen med en kendt musiker – en sang baseret på lytternes liv. Emnet er op til lytterne, men udfordringen bliver, om Jonas og hans gæst kan nå at skrive en sang på to timer, og fremføre den live i slutningen af programmet. På Audiodays kan du opleve programmet live, med på scenen har Jonas, musikeren Nicklas Sahl og sammen vil de på blot en time, skrive en sang for en af tilhørerne i salen. 

Sangskriver blev i 2017 kåret til Europas bedste musikprogram og programmet giver lytterne en helt speciel mulighed for at komme tættere på deres idoler og samtidig få skrevet en sang specielt forfattet til dem. På denne session vil Jonas og Nicklas fortælle om tilblivelsen af programmet og de erfaringer de har gjort sig med brugerinddragelsen.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her