Mød audiocheferne
Anne-Marie Dohm (Radio4), Gustav Lützhøft (DR), Jim Receveur (Bauer Media), Nikolaj Koppel (Podimo), Søren Brunsgaard (Center For Podcasting), Rune Born Schwartz (Munck Studios), Søren Brinch Vestergaard (Mofibo Books & Storytel) & Jacob Søndergaard (Gutkind Forlag)

Hvor bevæger lydmarkedet sig hen? Hvor og med hvad skal vi interessere lytterne? Og er det podcast, flowradio eller lydbøger, der løber med guldet? Mød de vigtigste aktører på lydmarkedet og få et unikt indblik deres forhåbninger og forventninger til hvordan audioforbruget og markedet udvikler sig i de kommende år. 

Mød blandt andet: Gustav Lützhøft, DR; Jim Receveur, Bauer Media; Anne-Marie Dohm, Radio4; Rune Born Schwartz, Munck Studios; Søren Brunsgaard, Center For Podcasting, Nikolaj Koppel, Podimo; Søren Brinch Vestergaard, Mofibo Books & Storytel & Jacob Søndergaard, Gutkind Forlag.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her