Mød audiocheferne
Gustav Lützhøft (DR), Jim Receveur (Bauer Media), Anne-Marie Dohm (Radio4), Morten Hesseldahl (Gyldendal), Tine Smedegaard Andersen (People’s), Jakob Harden (Politikens Forlag), Rune Born Schwartz (Munck Studios), Søren Brunsgaard (Center For Podcasting) og Nikolaj Koppel (Podimo)

Hvor bevæger lydmarkedet sig hen? Er det den store boble eller en ny guldalder – og hvem er det i givet fald så der løber med guldet? Mød de vigtigste aktører på lydmarkedet og få et unikt indblik deres forhåbninger og forventninger til hvordan audioforbruget og markedet udvikler sig i de kommende år. 

Deltagere: Gustav Lützhøft, DR; Jim Receveur, Bauer Media; Anne-Marie Dohm, Radio4; Morten Hesseldahl, Gyldendal; Tine Smedegaard Andersen, People’s; Jakob Harden, Politikens Forlag;  Rune Born Schwartz, Munck Studios; Søren Brunsgaard, Center For Podcasting og Nikolaj Koppel, Podimo.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her