Mød audiocheferne
Anne Marie Dohm (Radio4), Anette Kokholm (DR), Jim Receveur (Bauer Media), Steffen Raastrup (Podimo), Søren Brunsgaard, Rune Born Schwartz (Munck Studios), Morten Hesseldahl (Gyldendal), Lene Juul (Politikens Forlag), Tine Smedegaard (Peoples), Lasse Horne (SAGA), Simon Andersen (LOUD), Gustav Lützhøft (DR)

Hvor bevæger lydmarkedet sig hen? Er det den store boble eller en ny guldalder – og hvem er det i givet fald så der løber med guldet? Mød de vigtigste aktører på lydmarkedet og få et unikt indblik deres forhåbninger og forventninger til hvordan audioforbruget og markedet udvikler sig i de kommende år. Deltagere: 

Gustav Lützhøft, DR; Jim Receveur, Bauer Media; Anne-Marie Dohm, Radio4; Simon Andersen, LOUD; Morten Hesseldahl, Gyldendal; Tine Smedegaard Andersen, People’s; Lene Juul, Politikens Forlag; Lasse Horne, SAGA; Rune Born Schwartz, Munck Studios; Søren Brunsgaard, Center For Podcasting og Steffen Raastrup, Podimo.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her