Hvordan omsætter man et brand til lyd?
Simon Kringel (Unmute)
Daniel Schougaard (Unmute)

Hør hvordan man finder sin “stemme” og lydlige identitet som brand og medie. Den lyd som indkapsler og sætter scenen for selve indholdet – det gælder både kendingsmelodier, jingler, vignetter, underlægning, breakers, overgange og lydlogoer. 

Alt det som til sammen udgør lydidentiteten for ens station, kanal, program eller podcast, og som siger en helt masse om afsenderen og bliver en stor del af den samlede lytteoplevelse. 

Men hvordan skaber man sin egen – eller kundens – lydidentitet og sikrer sig at den udtrykker det helt rigtige? Daniel Schougaard og Simon Kringel fra Unmute kaster lys over emnet og fortæller om arbejdet med bl.a. DRs nye lydidentitet og lyden af Radio4 og 24syv.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her