Lydformater i børnehøjde

Henriette Gharib (Podimo)

“De små lyttere en overset lille skare, som mange kanaler glemmer eller ikke forstår. Det gav Henriette Gharib ideen til at lancere børnebogs-app’en Fairytell for 4 år siden, som for nylig blev solgt til Podimo. 

Hos Fairytell har de konstant været på jagt efter lærende og sjovt lytte – og læsestof for de 3-8 årige, og de blev hurtigt klar over, hvor meget den visuelle del betød noget for børns forståelse. Derfor fokuserer de på lyt & læs-oplevelser, så børnene kan få visuel hjælp til at forstå historien. Det skal vi tale mere om på Audiodays, hvor vi dykker ned i digital adfærd, kuratering og indholdskabelse for børn. 

Podimo satser stort på børnefamilierne globalt, og ønsker at øge produktionen af fantastiske bog – og lydoplevelser for børn, som klæder børn på til livet, får dem til at grine, tænke og gro. 

Henriette Gharib er stifter af Fairytell og nu Global Head of Kids hos Podimo, efter Fairytell blev solgt i juni 2021. Henriette har en fortid fra Nordisk Film, hvor hun var med til at starte børne-streamingtjenesten Min Bio op efterfulgt af klassikertjenesten Dansk Filmskat.”

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her