Glem berettemodellen – her er dragen

Lene Heiselberg (SDU)
Christoffer V. Ebbesen (SDU)

I takt med  at forbruget af lyd on-demand stiger, stiger lytternes forventinger om en on demand-egnet fortællemodel også. Derfor slår udvikler Christoffer Ebbesen og medieforsker Lene Heiselberg et slag for en dugfrisk fortælleskabelon til dine on demand-formater: Dragen. 

Berettermodellen har længe haft monopol på den gode fortælling men med tv-serierne har dramaturgien udviklet sig, og der er god inspiration at hente når du skal bygge din lydfortælling op. Christoffer V. Ebbesen og Lene Heiselberg har tidligere kørt parløb i DR, som henholdsvis ungdomsredaktør og medieforsker og har tilsammen stor indsigt i brugeradfærden på on demand-platforme. 

På årets Audiodays deler de ud af deres erfaringer og giver helt konkrete guides til, hvordan man kan lave anslag, sceneskift og slutninger, som passer til lytteren.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her