Touche Trender, kommentarsporet fra SoMe – på lyd

Cecilie Lange (LOUD)
Kevin Shakir (LOUD)

“Når man scroller igennem sine feeds på Instagram, Twitter og Facebook, bliver man bombarderet med meninger og systemkritik. Debatprogrammet Touche Trender på LOUD har valgt at tage debatten alvorligt og se det, som mange opfatter som larm, som vigtige historier og debatter.
Programmet tager de største virale historier op og udfolder dem journalistisk med et panel bestående af mennesker,  fra kommentarspor, tråde og stories, og hvis stemmer fylder på nettet. På den måde giver programmet nye unge debattører en stemme.

Hør værterne Cecile Lange og Kevin Shakir fortæller om erfaringerne med programmet, herunder også om udviklingen af de søgeværktøjer, der hjælper dem til at finde frem til de debatter hvor, der er mest aktivitet og støj på nettet og som sikrer at Touche Trender rammer shitstorms, bevægelser og tendenser i det øjeblik, de opstår.”

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her