Dit hoved er vores scene

Jakob Engmann (Baggårdteateret)

Med de usynlige teaterforestillinger Sundets Stilhed, Under Isen og Mod Strømmen afsøger BaggårdTeatret nye veje for podcasten og den gode fortælling. Iført hovedtelefoner vandrer publikum langs Sydfyns smukke kystlinje, med bl.a.  Lars Mikkelsen, Thure Lindhardt, Iben Hjejle og Pilou Asbæk i øret som guide til litterære, kulturhistoriske og dramadokumentaristiske universer, der spænder over bl.a. Bertolt Brecht, Karin Michaëlis og HC Ørsted. ”Dit hoved er vores scene, på den her tur. Dine minder er vores scenografi, og din fantasi vores iscenesættelse. 

Vi kalder denne form for teater for usynligt teater, fordi det kun kan ses i dit indre rum og kun bliver synligt gennem dig.” siger Lars Mikkelsen. Mød Jacob Engmann, BaggårdTeatrets direktør, som har undfanget ideen, hør om erfaringer og de forestillinger der følger.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her