Det Perfekte Offer trilogien dissekeret – en hands-on gennemgang af en sound designers arbejde

Signe Mansdotter (DR)

“Hvordan finder man den rigtige tone til sin fortælling? Hvordan holder man lytterens ører vågne igennem hele historien? Hvilke auditive ting kan man tænke over inden man overhovedet begynder at optage?

Det og meget andet kan du få svar på, når Signe Mansdotter, med udgangspunkt i podcasttrilogien Det Perfekte Offer, fortæller om sit arbejde som sound designer fra manuskript til endelig udsendelse. Få inspiration og konkrete værktøjer til at tænke lyd ind i dine produktioner, og hør hvilke overvejelser der opstår i arbejdet mellem manuskript og lyd. 

Signe Mansdotter er redaktionel sound designer hos P1 Dokumentar i DR. Hun arbejder med dokumentarer og fortællinger gennem klip, montage, musik og manuskriptarbejde. Hun er uddannet sanger og komponist fra Rytmisk Musikkonservatorium og står blandt andet bag de prisvindende podcastserier Det Perfekte Offer, Dronekrigeren og Tryk Play for Mord”

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her