Alternative kilder med alternative fakta: Det kritiske interview
Jacob Grosen (Radio4)

Hvorfor er det vigtigt at høre de stemmer, der ikke så ofte får taletid i radioen? Og hvordan gennemfører man et kritisk interview med en kilde, der har sin egen forståelse af, hvad der er fakta, og hvem man kan stole på?

Radio4 ”taler med Danmark”. Derfor har Radio4 Morgen taget et aktivt valg om også at udfordre de meningsdannere og mere marginaliserede stemmer fra den offentlige debat, som stiller sig tvivlende overfor myndigheder og etablerede mediers information, og som har fået luft under vingerne på de sociale medier under coronapandemien.

Jacob Grosen, vært på Radio4 Morgen, fortæller, hvordan Radio4 Morgen forbereder og eksekverer kritiske interviews med almindelige danskere og kilder, som ind imellem afskrives som konspirationsteoretikere i den brede samfundsdebat.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her