Brug hjerneforskning når du skal holde lytteren fanget

Peter Vuust (Århus Universitet)

“Hvad sker der i hjernen, når vi lytter til podcast, lyde og musik? Hvordan påvirkes mennesket af lyde, både fysisk, følelsesmæssigt og sprogligt? Og er der der en særlig grund til at forbruget af audio vokser eksplosivt i de her år? 

Peter Vuust fortæller, med udgangspunkt i sin forskning og i sin karriere som jazzmusiker, om hvordan hjernen bearbejder audio. Audio kan bibringe os viden, men frem for alt finder indholdet vej til os gennem følelser. Foredraget vil give dig en forståelse af hvordan hjernen bearbejder og opfatter lyde, og give dig nyttig viden til hvordan du skal fortælle en historie så du fanger lytterens opmærksomhed fra start til slut.

Peter Vuust er hjerneforsker, jazzbassist, komponist og orkesterleder. Ud over at have medvirket på flere end 90 pladeindspilninger, er han professor på både Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet, internationalt anerkendt hjerneforsker og leder af grundforskningscenteret Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet”.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her