Aktiver dine lyttere

Andreas Kousholt (DR P3)
Jacob Weil (DR P3)

Ingen radioprogrammer har været afhængige af lytternes deltagelse i programmet som Danskerbingo. Gennem programmets levetid nåede værterne Andreas Kousholt og Jacob Weil at tale mere flere tusinder af lyttere, som hver dag fik den tilsyneladende simple opgave at ringe ind og fortælle en historie.

Men hvis man tror, det bare er at bede folk om at ringe ind, og læne sig tilbage derfra, tager man grueligt fejl. Kom til dette oplæg fra Danskerbingos værter, hvis du vil lære hvordan du bedst aktiverer dine lyttere, løfter dem til at blive programmets egentlige stjerner – og så kan du måske endda få lidt tricks til at lade lytterne gøre så meget af dit arbejde for dig som muligt.

Skal du med?
Få din billet til Audiodays og Prix Radio her